About me

Okej, jag sa ju att jag skulle lägga ner.. Men jag tänkte bara skriva lite grejer om mig själv, för folk som inte känner mig riktigt.. Jag är lite speciell på många olika sätt..

1. Jag är extremt blyg. Folk som bara har träffat mig på t.ex. fester när man har druckit lite har inte upplevt denna sida av mig. Men dom som känner mig vet att jag är jätteblyg, speciellt när det gäller att träffa nya människor. De flesta tycker att det är jättekul att träffa nytt folk och lära känna dom, det tycker inte jag. Jag tycker bara att det är extremt jobbigt eftersom jag är så blyg. Däremot är det jättetrevligt med fester för den där blyga personen försvinner liksom efter några glas. Tänk om man kunde vara onykter jämt liksom ;P

2. Jag hatar att få presenter! Eller det beror så klart på vad det är och vem det är ifrån. Det är jättekul att få saker från folk som verkligen känner mig som min familj, pojkvän och mina närmaste vänner. Men folk som inte "känner" mig tenderar att ge mig saker som verkligen inte är "mig". Jag vill hellre få en fin liten blomma eller en flaska vin eller nåt än en "riktig present". Jag får oftast inte användning för dem eftersom jag är väldigt kräsen när det gäller t.ex. kläder eller smycken. Nu låter det som om jag är bortskämd, men tvärtom skulle jag vilja säga, eftersom jag inte vill ha något, jag är nöjd ändå. Sen hatar jag att behöva tala om för folk vad jag önskar mig. Det känns bortskämt och som om att man bara säger: köp det här till mig! Nej, det känns verkligen inte bra och jag får en klump i magen varje gång jag tvingas göra det!

3. Jag stör mig extremt mycket på folk som särskriver eller skriver/pratar med grammatiska fel.. Fråga mig inte varför men det är väldigt störande helt enkelt.. De är okej om man är invandrare, men om man är född svensk så borde man väl kunna sitta eget språk.. Det tycker jag iallafall! Om man t.ex. ska skriva "en brunhårig sjuksköterska" men istället skriver "en brun hårig sjuk sköterska" så får det en helt annan innebörd! Lär er svenska vafan!

4. Jag har fobi för gummi. Jag hatar lukten och hur materialet känns. Speciellt gummihandskar som typ tandläkare har, haaatar dom! Så snuskigt när dom kör runt dom i munnen på en dessutom, de är ju tur att man får skölja munnen efteråt, annars hade jag spytt!

Lägga ner?

Tänkte bara säga att jag kommer nog lägga ner det här med bloggandet.. Det tar för mycket tid och jag känner att jag kanske inte ska dela hela mitt liv med hela världen.. så jaa.. kanske börjar blogga i sommar eller nåt.. Men nu ska jag läsa 150% i skolan, så kommer knappt ha någon fritid alls! Inte för att jag tror att folk läser min blogg, men man vet ju aldrig.. finns säkert nån, haha :P

RSS 2.0