Konståkning

Jag sa ju för ett tag sen att jag skulle lägga upp en video på när jag åker.. Har ingen riktigt bra, så den här får duga.. Det är från förra säsongen när jag tävlade i Täby..


Inte så bra kvalité men man ser nånting kanske?? Halvbra åk också..

Idiot till bilförare

Idag blev jag inparkerad. Jag och bilen framför mig stod alldeles riktigt som man ska göra, på den linjen man ska stå.. Men så står det även en bil bakom mig när jag kommer tillbaka efter en heldag i skolan! Blir man glad eller?? IDIOT!! (Detta är då en grusparkering utan markeringar i marken hur man ska stå, utan bara skyltar som visar var man får stå) Man får förfan inte göra en tredje rad liksom!! Åååh, fattar inte hur idioten tänkte när h*n parkerade där. Det stod bilar brevid den bilen i samma linje, men dom hade iallafall inte två bilar framför sig! Åååh, jag blir så less! Och inte finns det något nummer nånstans heller om vem man ska ringa angående parkeringen!

Men jag hade sån tur att det inte stod några bilar brevid min. Så jag kunde backa lite, köra fram, backa lite igen, köra fram igen, backa... Ah, ni förstår. Det tog ju sin lilla tid, men jag kom ut tillslut iallafall! Skrev en arg lapp och satte i rutan på biljäveln. Men jag skulle fan ha mosat in fronten på den så h*n fattade ordentligt vafan h*n håller på med!!

Tävling

Igår var det tävling i Kista! Har aldrig varit där förut, så de va en ny upplevelse.. Isen var jättebra och hallen var bra :) Bra beslysning och allt, de är inte ofta man får vara med om det :) Det gick helt okej faktiskt.. Mitt mål var att åka lite bättre än förra gången och iallafall stå några av hoppen och det gjorde jag.. Men ganska mycket misstag och floppar också, tyvärr.. Men de är sånt som händer.. Vi var 4 st och jag kom 3a och Josefine 2a! Det är vi helnöjda med! :)

Vad har ni gjort i helgen?

Redo för tävling!

Idag är det tävling! Såhär ser håret och sminket ut:
 

Är taggad som fan! :D Wii! Ska bli kul att äntligen ha några att tävla mot! Vi är 4 st i min klass :) Det blir spännande! :)

Snökaos!!

Igår var det snökaos i både Etuna och Vässan! Helt sjukt hur mycket snö det kom på så lite tid! Så när jag skulle hem från skolan så fick vi vänta på bussen i ungefär en halvtimme extra! Sen när vi väl kommit på bussen och är påväg så är det typ stopp när man ska ut från Etuna.. Det stod i princip stilla i säkert en kvart.. Men sen gick det bra när vi väl kom ut på större vägar.. Tog en timme att åka hem till Västerås, dryygt som fan!Har ni snö??

Idol Allstars 2010

Visste väl att jag missade något när jag gick hem direkt efter att alla sjungit i Idol igår.. Missade den här underbara låten

Tycker den är skitbra!! :D Vad tycker ni?


Tentavecka!

Nu är denna mördarvecka äntligen över! Helt sjukt! Känns konstigt att inte ha något man behöver göra just precis nu.. Så jag ska nog andas ett tag och vila så mycket som möjligt idag.. Fram tills jag ska iväg på spinning :) Känner att jag kommer att dö, med tanke på hur sällan jag tränar numera.. måste blir ändring på det! Nu jäklar! Är taggad för att jobba imorron också! :)

Tentan jag hade imorse då.. Svårt att säga hur det gick.. Jag skrev på alla frågor och så, så om jag har rätt så är jag helt klart godkänd.. men jag kan ju vara helt ute och cykla också.. Man vet ju aldrig ;) Det återstår att se hur det gick..

På grund av denna mördarvecka med 3 tentor så har jag varit extremt dålig på at uppdatera och kolla andras bloggar.. Men nu är jag tillbaka igen! Känns bra! :)

Såååå dum

Det här är verkligen en helvetesvecka!!! Först allt skit som hänt hittills och nu den här morgonen! Helt sjukt! För det första så är jag så dum så jag ställer väckarklockan en timme fel.. Så pojkvännen väcker mig typ 10 över 6 när jag skulle gått upp kvar över 5! Får panik och slänger på mig första kläderna jag kan hitta och kutar ut med Ludde en snabbis! Jag skulle skjutsa Andreaz till jobbet, så det var därför han väckte mig. Så jag tar bara min macka jag gjort i ordning dagen innan och en banan och slänger ner i väskan och sen går vi ner till bilen. Efter att jag skjutsat honom så blir jag tvungen att åka och köpa en till macka för jag tänkte att jag inte överlever 5 timmar på bara en macka och en banan. Sen tar jag mig till högskolan där bussen går och när vi kommer fram så inser jag att jag glömt både bok, miniräknare och formelsamling hemma! YEY! Vilket innebär att jag inte ens kan göra lite grann på ten2! Så jag får sikta in mig på materialdelen som går åt helvete! Chansade på första fem frågorna och sen gav jag upp!! Detta innebär att jag kommer att kunna få max 1 p av 15, där 7 är godkänt! Fyfan! Den här dagen suger!

Och inte nog med det! Jag och Anna gick efter en timme ungefär och då tänkte vi att vi tar tåget hem för det går ingen buss förrän kl.12.15.. Så då blev jag först 68 kr fattigare för tågbiljetten och sen 20 kr fattigare för bussbiljett :( Har inte råd med sånt här skit juu! :(


Nu är tanken att jag ska sätta igång med pluggandet inför nästan tenta som är på fredag. Men jag har verkligen tappat motivationen och allt! Vill bara lägga mig på soffan och kolla på film och moffa godis!! Så känner jag just nu!! :( UUUUSCH!! Allt bara går åt helvete :'(

No more figure skating??

Fick ett jättejobbigt besked idag. Min tränare berättade att hon ska sluta som tränare efter jul.. Kan inte förstå att det här verkligen händer! Min tränare som jag haft i snart 10 år kommer inte att vara min tränare efter jul. Det känns fruktansvärt jobbigt! Precis vad jag inte behövde just den här veckan! Det har varit strul mellan styrelsen i klubben och tränarna och nu ska min tränare och en till sluta till jul. Det här är inte okej! Visst, det finns många jättebra och fina tränare i klubben, men det är fortfarande inte samma sak utan henne.. Så frågan är om jag verkligen ska fortsätta med konståkning efter jul eller om jag ska lägga skridskorna på hyllan..

Jag är en av dom få i min tränargrupp som verkligen bara åker för att det är roligt. De flesta är A-åkare och satsar verkligen på konståkningen. Jag är bara en b-åkare och har aldrig haft några planer på att ens bli en A-åkare.. Att få åka konståkning några gånger i veckan är min lycka, det är det jag njuter av och det är på isen jag kan slappna av och bara koppla bort allting annat för en stund.. Det finns inget annat ställe jag kan göra det på.. Så vad ska jag göra utan konståkningen? :/

Tentor, tentor, tentor

Det är så jobbigt med många tentor på en gång! Inte första gången man är med om det.. Den här veckan har jag 3 st tentor, så jag kommer inte kunna göra så mycket annat den här veckan än att plugga.. Tjoho! Ser verkligen fram emot det! NOT!!

Ska försöka smyga in lite träning i veckan också, känner att jag börjar gå upp i vikt igen.. Inte okej!! Men nu ska jag diska allt från helgens kalas! Mycket disk vill jag lova! Minst 10 tallrikar och lite kastruller, fat, glas och sånt... Hoppas ni andra får en roligare dag än mig! ;P


RSS 2.0