Skrytmånsar

En sak som jag verkligen ogillar är när folk skryter om hur duktiga dom är på saker och ting. Alltså, de är klart att man ska vara stolt över om man gjort något bra, men det är just hur man säger det.. Om man kommer fram till någon och det första man säger är "vet du vad jag fick på tentan? jag fick 1 poäng ifrån full pott!!".. ah, men good for you! om jag hade velat veta det så hade jag väl frågat?

Sen beror det ju också på vem det är som säger det.. om det är en person som typ jämt skryter och bara pratar om sig själv så blir jag irriterad som fan.. men är det någon som i vanliga fall inte skryter så är det nog mer okej.. lite knepigt det där! men de är nog just sättet man säger det på.. och sen börjar man inte en konversation med att skryta tycker jag! ohyfsat!

Sen kan det ju också bero på vem man skryter inför.. Om det är någon som skrivit samma tenta så tycker jag inte att man skryter inför sina klasskamrater.. Men om jag kommer hem och är stolt över att jag fått full pott på en tenta inför min pojkvän så är det en heelt annan sak! Eller?


Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: ja men ellerhuuur, helt jäkla sanslöst

2010-10-11 @ 22:27:45
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: hej det är bra sj då?

ja tyvärr för tillfället är skadad.. har varit det sen i feb :( dudå?

kram

2010-10-12 @ 02:02:10
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Laila♥

håller med dig

:)

2010-10-15 @ 14:33:07
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0