Nya tag!

Shit, nu var det bra länge sedan jag bloggade sist! Har verkligen inte haft varken ork eller lust till det.. Har inte känt att jag haft något intressant att skriva om.. Under den senaste tiden har jag i princip bara pluggat, tränat och jobbat lite grann.. Det är ungefär vad den här veckan har bestått av också..

Tanken var att jag skulle ta den här dagen till att plugga matte hemma eftersom jag var "ledig" från skolan.. men nu är klockan snart 6 och jag har inte ens börjat.. har inte hunnit helt enkelt.. eller inte orkat heller kan jag väl erkänna :P Men jag har faktiskt haft fullt upp i princip hela dagen.. Har hunnit med att träna, duscha, tvätta, diska, städa korridoren, ätit mat och gått ett antal promenader med Ludde.. Sen har jag dessutom skjutsat ner Andreaz på stan och åkt ut till Dingis för att hämta upp Lisa, Johnny och Eva för att även skjutsa ner dom på stan.. Så det tog sin lilla tid..

Egentligen så var tanken att jag också skulle följa med dom ut på BMB idag för Lisa fyller år idag! (Grattis igen!) Men sen så blev jag inbokad på att jobba imorgon, så det sket sig. Hade iofs kunnat följa med ut och äta.. Men känner jag mig själv så blir jag kvar längre än så och då blir det så sent och då får jag ingen sömn och därmed orkar jag inte jobba... Så jag valde att stanna hemma istället och plugga.. Vi får väl se hur det går med det, ska kolla på idol också! Måste få roa mig lite också! Undra om jag ska unna mig något gott idag, eftersom det är fredag och allt? Vi får se helt enkelt..

Nu ska jag försöka att hålla bloggen uppdaterad! Kram!


Kommentarer
Postat av: Lanah

Välkommen tillbaka! :) Allt bra?

2010-10-09 @ 14:38:15
URL: http://lanahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0