Föräldrar...

Javisst är dom bra att ha. Tar hand om en, ger en mat, tvättar ens kläder, skjutsar hit och dit.. Visst, dom ställer upp för sina barn.. Meeen, dom lägger sig i vissa saker lite för mycket ibland och klagar på allt möjligt..

Vi tränare hade infomationsmöte för föräldrar till skridskoskole- och fortsättningsåkare.. Och ibland är dom lite väl på liksom.. Och vi som tränare vet inte allt om registrering och betalningar hit och dit, utan sånt sköter styrelsen, vilket vi försökte förklara.. Allt blev så dumt när varken styrelsen eller Ulle (som skulle hållit i det hela) inte var där och kunde besvara alla frågor som föräldrarna hade.

Visst, jag förstår att dom har frågor. Men att komma dit och det första man gör är att klaga på att ismaskinen inte körde exakt de tiderna de skulle göra under förra året.. Det är för det första inte vårat fel att det blir krockar ibland med spol-scheman och att dessutom säga att det är dåligt att dom ska behöva betala så mycket pengar för att "stå och titta på ismaskinen i 10 minuter".. Ursäkta mig, men jag blir lite arg.. Åk hem då, ta inte hit ditt barn om du tycker att det är så hutlöst dyrt! Men sånt får man inte slänga ur sig på ett sådant möte när man ska vara hur trevlig som helst mot föräldrarna och besvara alla frågor med ett leende! Dom är ju trots allt våra "kunder" skulle man kunna säga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0